About Me

My photo
Assalamualaikum (: known as nonnyy :) yellowish-brown skin tone. 21 years old. still studying. 166sm. 50kilogram average. Not so talkative and positive not passively. Arrogant little bit yes i admit it. Fanatic skinny jeans but i'm fat (: shark teeth HAHAHA but i love my smile. Never published my blog. I create just to share my personal life with you. My pleasure to meet u all. cheers (:

Thursday, May 12, 2011

straight cut fringe hair :)

hello and assalamualaikum semua :)
what's hairstyle suitable with your face edges ? atau masih tak tahu style mana sesuai ? hahaa kalau tak tahu nak style macam mane kan, for boy ikut style nerd laa. pakai spectacles tebal rambut belah tengah. jangan lupa letak minyak rambut lebih sikit ! hahaha mahu nya ter-bakar rambut bila bawah sinaran matahari. hehehee/ sorry. never try nak mengutuk laa. okay. bagi i pulak, i tak suka hairstyle yang tak heavy sangat. yang perlukan penjagaan yang kerap. sebab i tahu my hair macam mana kan. lagi satu pandai-pandai laa belai rambut, rajin hairwash, hair treatment, doing care for hair conditions even need to spend little bit money. tak salah kan nak spend money untuk perkara yang kita suka. 
hidup cume sekali. yang penting kita enjoyy ! hahaa. (tetibe kau ni nonny ?)
hehe especially bagi person yang berambut panjang or kerinting or whatsoever la.
okay :) tak panjang statement kali ini. uhuuuu 
nak tunjuk straight cut hair yang i like and i think suitable for me :)





gorgeous fringe hairstyle - taylor swift , ashlee simpson , jessica alba : )

or maybe little bit wavy , baru nampak ayu sikit :)


senang kan. tak rimas-rimas. my hair kerinting, long hair.
kadang-kadang messed sikit. serabut. itu laa i suke style rambut yang senang untuk manage kan.
rebonding. cut hair depan ala-ala rambut kuda poni tuh * so cutee huhuu
i suke hairstyle ni. just simple easy to manage :)

2 comments:

  1. nk senang potong pendek je...msti senang manage..hihihi

    ReplyDelete
  2. taknak potong. sayangggg :(

    ReplyDelete