About Me

My photo
Assalamualaikum (: known as nonnyy :) yellowish-brown skin tone. 21 years old. still studying. 166sm. 50kilogram average. Not so talkative and positive not passively. Arrogant little bit yes i admit it. Fanatic skinny jeans but i'm fat (: shark teeth HAHAHA but i love my smile. Never published my blog. I create just to share my personal life with you. My pleasure to meet u all. cheers (:

Tuesday, June 14, 2011

still sad-ness

yahh. that's right. luar nampak happy dalam siapa laa yang tahu ?
so depends kat hati kita.
ada masalah why nak pikirkan sangat masalah tuh ?
kita ada kawan-kawan yang cukup hebat !
kita ada family yang memang anything happens pun mereka tetap di sisi kita. but ,
Whyyyy ?
kenapa nak jauhkan diri dari orang nonny '
kenapa deactivate facebook ? '
i dont know ?
hati masih tak tenang macam mana mahu bicara semua. haishh ayatt. haha
nanti laa okay.
just saja nak post entry. i love u , blog. i miss u.
can post my feeling through it.
and iloveyouu bestie and sister. still stick together although i got probs that still pending to be settle.


'' ya ALLAH ya tuhanku. permudahkan urusan ku ini. aku percaya pasti akan ada hikmahnya atas semua kejadian yang berlaku. aku akan berusaha sehabis mungkin untuk perkara itu ya tuhan. berkatilah setiap tujuan dan usaha ku. ampunilah dosa ku jika aku terlalu mengejar hal keduniaan sahaja. ampunkan laa dosaku..semoga aku boleh menjadi insan yang berguna satu hari di dunia juga di akhirat sana kelak. ''


insyALLAH :)



5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. try to back to normal. thanks for asking. really appreciate it. thankss :D

    ReplyDelete