About Me

My photo
Assalamualaikum (: known as nonnyy :) yellowish-brown skin tone. 21 years old. still studying. 166sm. 50kilogram average. Not so talkative and positive not passively. Arrogant little bit yes i admit it. Fanatic skinny jeans but i'm fat (: shark teeth HAHAHA but i love my smile. Never published my blog. I create just to share my personal life with you. My pleasure to meet u all. cheers (:

Tuesday, April 12, 2011

day after bd :)

hello and assalamualaikum (:
nothing to story today. just nak upload picture this 2 days around in malacca which is i am 20 years oldd yeahh baby ! hahaha. gedikxs.




April,8th 
today 8th of April, 2011 i go out with sweet little girl , ain <3 i teman her take some picture for her assignment. have a snap beautiful flower grows di bawah sinaran matahari petang. beautiful. cantiknya ya Allah kurniaanMu. sempat tengok matahari terbenam sekejap. senja. cantik. cantik. dekat Kuala Lumpur takde semua nie. time macam nie laa KL busy dekat traffic jam. sesak-sesak. people dalam mind dorang nak balik cepat je. nak spend time dengan family, nak rest, nak makan? haha. lagi satu bandar KL nie panass. teriknya yg amat. banyak bangunan konkrit kan. tengok i dah mengarut-ngarut. haha. bukan nak share about KL nak share whats malacca beauty most yang i have seen. today. sumpah dulu tak pernah suka nak datang malacca. ape ? malacca. grr bila laa boleh balik gombak tuh. missed sangatt. tu laa tak pernah teringin nak dalami bersejarahnya malacca nie. ' tak kenal maka tak cinta ? ' haha choyyy



cantik kan. nampak setiap helaian demi helaian sekuntum bunga tahi ayam itu hehe. daripada baja di tanah tuh growth beautifully become virgin and pretty flower. capture by ain :) kalau takde assignment dia tuh i pun tatau dalam bunga tuh ada lapisan-lapisan helaian kuntum bunga itu. the colour. cantik dipuja. terharu dapat tengok. tak boleh nak sebut hanya melalui perkataan , Alhamdulillah. cantiknya kurniaanMu Tuhan. i dont know why. lepas tengok picture after snap , nak share je. i memang minat photograph. take picture somebody and also plant. i nak print simpan untuk kenangan. tengok balik picture buat i lebih bersemangat. kurniaan Tuhan sangat indah. manusia je yang malas untuk meneroka , kan ?

hehe. ada bunga biru di situu. HAHA :D
she is ain :) a sweet little girl. my bestie <3

kejapp. amende tuh ain ??
hahahaha. kitorang laaaa ! err takut tak. hehe , (tetibe ? entah pape ntah) (biar ar ?)

miss nonny 20 ;)



<3 i and ain <3


April,9th
next day. plan nak keluar dengan bestie lagi sorang nie. hanis :) kitorang janji pukul3 , haha pukul 3setengah baru laa keluar. kami bertiga ain , i and hanis. lagi-lagi i. siap sangat lambatt. haha. tu laa kalau plan nak keluar contoh pukul 2 , so u all paham sendiri pukul 2 setengah laa tuh. :D
makan-makan dulu di melaka sentral sebelum sebelum pergi MP / DP. huu dorang yang nak shopping , tapi i yang banyak spend money i yang banyak shopping. err. tak boleh nak bendung laa. asal keluar je mesti bawak balik plastic bag. huu. sorry mak * nonny shopping lagi. huu. sampai-sampai jalan-jalan dulu , then decide laa nak karoke kat DP tuh. haihh menyesal nyer yang amat. takbest langsungg. korang takmo pi karok situh noh. speaker tak okay. everything tak okay. nyesal nyesal. jalan-jalan makan. jalan-jalan shopping. jalan-jalan makan lagi. haha. gemukxs laa i nanti. tak muat jeans nanti. haihh. haha :D 
btw ain and hanis , seronok keluar tadi. thanks be my bd present. thanks teman i shopping ? walaupun tak niat pun nak shopping. tapi takpe. start isnin nonny , time for diet ! haha .




ILOVEYOU. thanks for everything for this 2 days. best laa tak macam hari-hari biasa. memang la selalu jugak hang out kan. tapi tarikh nya close after my bd :) betul. seronok sangat. asyik teringat je. sumpah. Allah yang tahu happy sangat i on that day. with them. sayang korang <3 muaahhx ^^

4 comments:

  1. kelakar ke ? hehe bia laa. saje nak tulis. huhh

    ReplyDelete
  2. hahaha keluar la along. dok terperap kat uma buat ape. enjoy laa keluar baru best ,
    dok uma je mane best. makan tido. gemuk nanti.

    ReplyDelete